Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Upptäck
  • Artiklar
  • Menyer
  • Kost & Hälsa
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
  • Bli medlem
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Smördegspaket med sparris

Fotograf: Mattias Kristiansson

Smördegspaket med sparris

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Det här är superenkla smördegspaket med sparris. Underbart frasiga med en frisk smak av färskost och citron. Perfekta på buffén eller som en enkel förrätt.

Liknande recept

Pinocchiotårta

Färggrann potatissallad

Turkiska linsbiffar - mercimekli köfte

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 4 ark smördeg
  • Vegan?

    Flera märken smördeg är faktiskt helt mjölkfria. Dubbelkolla ingredienslistan!

  • 6 msk färskost
  • Mjölkfritt?

    Flera märken har växtbaserade alternativ till färskost. De är antingen baserade på havre, soja eller mandel (eller en kombination). Leta i kyldisken.

  • 0.5 st citron, rivet skal
  • 1 msk finhackad persilja
  • salt
  • svartpeppar
  • 3 msk hackade hasselnötter
  • 1 knippe sparris
  • olivolja att pensla med

Gör så här

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

smördegsmördegspaket sparrisveganveganskvegansktvegetariskvegetarisktvegovegomagasinet

Publicerad: 16 april, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

smördegsmördegspaket sparrisveganveganskvegansktvegetariskvegetarisktvegovegomagasinet

Publicerad: 16 april, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept oktober 20, 2025

Pinocchiotårta

Pinocchiotårta är en av mina absoluta favoriter. Den kombinerar sockerkaka med krispig maräng, vaniljkräm, grädde och bär. En dröm, inte minst på sommaren. Här en helt vegansk version där vi använder kikärtsspad till marängen.

Recept augusti 27, 2025

Färggrann potatissallad

Recept augusti 25, 2025

Turkiska linsbiffar – mercimekli köfte

Recept augusti 19, 2025

Mannagrynskaka med mandel och jordgubbar

Recept augusti 14, 2025

Dumplingssallad med grönsaker

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.