
Fotograf: Mattias Kristiansson
Vegetariska Tacobiffar med nachosallad
4 portioner
Förgyll tacofredagen med vegetariska tacobiffar gjorda på svarta bönor. Servera med en krispig nachosallad och salsa.
Ingredienser
4 port
Tacobiffar
-
3 burkar à 400 g svarta bönor
-
0.5 st rödlök, finhackad
-
0.5 st röd paprika, finhackad
-
0.5 dl majskorn
-
2 tsk mald spiskummin
-
1 tsk mald koriander
-
1 tsk lökpulver
-
1 tsk vitlökspulver
-
2 tsk paprikapulver
-
2 msk majsstärkelse
-
salt
-
svartpeppar
Nachosallad
-
1 påse nachochips
-
0.5 st salladshuvud, strimlat
-
0.5 st röd paprika, skivad
-
0.5 st rödlök, finhackad
-
1 dl majskorn
-
0.5 st gurka, finhackad
-
2 st avokador, hackade
-
2 st lime, saften
-
0.5 kruka hackad koriander
Servering
-
salsa