Annonsör

Systembolaget annons
  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Mingla runt en asiatisk buffé

Fotograf: Linus Hallgren

Mingla runt en asiatisk buffé

Av Mattias

20 december, 2024

Lyxa till det med egengjorda dumplings, rispappersrullar och vitlöksfrästa haricots verts på en asiatisk buffé som folk kommer att minnas med glädje.

Av Mattias

20 december, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Ångade edamamedumplings
Stekta vegetariska svampdumplings
Rispappersrullar med rökt tofu
Vitlöksfrästa haricots verts
Rispudding med rostad persika och lavendelkaramell
Kravlös vegomat åt alla!

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

Följ oss
  • Besök vår Instagram
  • Besök vår Facebook
  • Besök vår TikTok
  • Besök vår YouTube
asiatiskbuffédumplingdumplingsväxtbaseradveganveganskvegetariskvegetariskt

Publicerad: 20 december, 2024

Uppdaterad: 13 januari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Relaterade artiklar

Artikel juli 9, 2025

Grönt på grillen

Det är samma fråga varje sommar: Vad ska jag lägga för grönt på grillen? Vi tog hjälp av mästaren Julia Tuvesson som lekte loss med grönsaker och tofu på grillen och trollade fram helt magiska rätter, om vi får skryta lite å hennes vägnar.

Artikel juni 25, 2025

Grön grillfest med spännande smaker

Artikel maj 21, 2025

Frida Svanberg – Bakdrottningen bakom “Veganska godsaker”

Artikel maj 19, 2025

Vegetarisk sill till Midsommar (recept)

Artikel april 30, 2025

Älskade rabarber

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.