Aubergine, potatis och paprika i vitlökssås
Ingredienser
4 port
-
400 g aubergine
-
2 tsk salt
-
2 msk majsstärkelse
-
olja att steka i
-
400 g potatis
-
5 st vitlöksklyftor
-
2 st gröna paprikor
-
2 st salladslökar
-
1 msk sesamfrön
-
jasminris
Sås
-
1 dl vatten
-
4 msk ljus sojasås
-
1 msk mörk sojasås
-
2 msk torr sherry
-
1 msk strösocker
-
2 tsk majsstärkelse
-
2 tsk sesamolja
Gör så här
Receptkreatör
Jennie Walldén
Wok, ris, nudlar
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som tiktok-nudlar och krispig tofu med cashewnötter, men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Receptkreatör
Jennie Walldén
Wok, ris, nudlar
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som tiktok-nudlar och krispig tofu med cashewnötter, men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.