Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Upptäck
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Dumplingssallad med grönsaker

Fotograf: Mattias Kristiansson

Dumplingssallad med grönsaker

En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform som ej är ifylld.
En stjärnform fylld med färg.
4 portioner
Det här är en av mina favoritsallader. Den är perfekt att göra till många och är så god på en buffé. Blanda stekta dumplings med en regnbåge av strimlade grönsaker och en enkel jordnötsdressing.

Liknande recept

Krispig teriyakiblomkål

Asiatisk gurksallad med sesam och chili

Misogrillad aubergine med kimchimajonnäs

Ingredienser

4 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
Dumplings
  • 40 st dumplings
  • 2 msk vatten
Grönsaker
  • 2 st morötter, fint strimlade
  • 1 klyfta rödkål, fint strimlad
  • 1 knippe rädisor, tunt skivade
  • 0.5 st gurka, i tunna stavar
  • 1 st röd paprika, strimlad
  • 1 näve böngroddar
Dressing
  • 1 dl ljus sojasås
  • 0.5 dl jordnötssmör
  • 0.5 dl chiliolja
  • 0.5 dl sweet chilisås
  • 0.5 dl limesaft
  • 1 msk strösocker

Gör så här

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

dumplingdumplingssalladveganveganskvegansktvegetariskvegetarisktvego

Publicerad: 14 augusti, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Mattias Kristiansson

Mattias Kristiansson

Chefredaktör VEGO

dumplingdumplingssalladveganveganskvegansktvegetariskvegetarisktvego

Publicerad: 14 augusti, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Liknande recept

Recept september 29, 2025

Krispig teriyakiblomkål

Fryst blomkål är inte bara billigt, det är så gott och användbart. Här paneras den innan den rostas i ugnen. Allt blandas sedan med färdig teriyakisås och du har en snabb, krispig och otroligt smakrik vardagsrätt klar.

Recept september 29, 2025

Asiatisk gurksallad med sesam och chili

Recept september 16, 2025

Misogrillad aubergine med kimchimajonnäs

Recept september 16, 2025

Asiatisk coleslaw

Recept september 9, 2025

Dumplingsallad med tomat, basilika och en asiatisk dressing

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.