Galetter på bovete med spetskål och dragon
Ingredienser
4 port
-
2 dl kikärtsmjöl
-
3.5 dl vatten
-
1 dl mjölk
-
1 nypa havssalt
Fyllning
-
1 st spetskål
-
1 st rödlök
-
1 kruka dragon
-
olivolja att steka i
-
150 g crème fraîche
-
50 g riven ost
-
salt
-
svartpeppar
-
rivet citronskal
Gör så här
Receptkreatör
Paul Svensson och Zeina Mourtada
Middagskompassen
Middagskompassen (Bonnier Fakta) är en bok av Naturskyddsföreningen, Zeina Mourtada och Paul Svensson fylld med fakta och recept på hur man kan laga hållbar mat för miljö och klimat.
Receptkreatör
Paul Svensson och Zeina Mourtada
Middagskompassen
Middagskompassen (Bonnier Fakta) är en bok av Naturskyddsföreningen, Zeina Mourtada och Paul Svensson fylld med fakta och recept på hur man kan laga hållbar mat för miljö och klimat.