• Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Grön jul
  • Upptäck
  • Artiklar
  • Menyer
  • Kost & Hälsa
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Bli medlem Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Gnocchi alla norma med saffran och chili

Fotograf: Julia Tuvesson

Gnocchi alla norma med saffran och chili

0 (0 betyg)
Bli medlem för att ge betyg
2 portioner
Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut
Färsk gnocchi hittar du i kyldisken och de är klara på nolltid. De är också supergoda att dressa upp med en kryddig tomatsås med aubergine.

Liknande recept

Tortellini i ärtbuljong med basilika och citron

Vegetarisk blomkålsbolognese

Aubergine, potatis och paprika i vitlökssås

Ingredienser

2 port

Tänk på detta när du portionsomvandlar!
  • Tillagningstiden kan påverkas och val av form/kokkärl kan behöva justeras.
  • Mängder och mått under ”Gör så här” ändras inte.
  • 1 st aubergine
  • 0.5 tsk peperoncino
  • 0.5 paket saffran
  • 2 tsk tomatpuré
  • 1 burk à 400 ml passerade tomater
  • 400 g gnocchi
  • parmesanost
  • Växtbaserad?

    Det finns många växtbaserade ostar att välja mellan. Leta efter sådana som är har mer smak. Det finns ostar med just mer smak som ersätter parmesanost perfekt.

  • olivolja att steka i
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

Receptkreatör

Julia Tuvesson

Julia Tuvesson

veganveganskvegansktvegetariskvegetarisktvego

Publicerad: 26 november, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Receptkreatör

Julia Tuvesson

Julia Tuvesson

veganveganskvegansktvegetariskvegetarisktvego

Publicerad: 26 november, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Kommentarer inaktiverade.

Liknande recept

Recept december 9, 2025

Tortellini i ärtbuljong med basilika och citron

En soppa som får vilken trist veckodag som helst att kännas extra festlig. Smöret rundar av den syrliga smaken, men man kan använda exempelvis vispgrädde eller havregrädde istället. Jag brukar mixa soppan för att den ska få en härligt grön färg, men om du vill kan du hoppa över det momentet och bara göra en klar buljong med ärtor i.

Recept december 1, 2025

Vegetarisk blomkålsbolognese

Recept Premium december 1, 2025

Aubergine, potatis och paprika i vitlökssås

Recept december 1, 2025

Kidsens favoritnudlar med hoisin och sesam

Recept Premium december 1, 2025

Pesto rosso med pumpakärnor och persilja

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.