
Fotograf: Mattias Kristiansson
Grillad vegetarisk korvmacka med het tomatsås, piperade och rostad lökmayo
2 portioner
Tänk att något så enkelt kan bli så gott. Frasigt bröd med en het tomatsås, Rydbergs smarriga sommarnyhet, ett gäng korvar och en baskisk grönsaksröra.
Ingredienser
2 port
-
4 skivor surdegsbröd
-
4 st vegokorvar
-
Rydbergs Rostad lök Mayo
Het tomatsås
-
1 burk à 400 ml krossade tomater
-
2 msk olivolja
-
2 tsk strösocker
-
2 tsk torkad oregano
-
2 st vitlöksklyftor, pressade
-
1 st röd chili, finhackad
-
salt
-
svartpeppar
Piperade
-
1 st gul lök, skivad
-
2 st gröna paprikor, strimlade
-
2 msk olivolja
-
4 st tomater
-
1 st vitlöksklyfta
-
0.5 tsk torkad basilika
-
0.5 tsk torkad oregano
-
salt
-
svartpeppar