
Fotograf: Mattias Kristiansson
Indisk vegetarisk enchilada med curryfärs
4 portioner
För folk som är nya i vegovärlden är tacofredagarna lättast att vegofiera. Byt bara köttfärsen mot sojafärs! Här har vi tagit en traditionell enchilada, men i stället för en mexikansk kryddning satsar vi på indiskt.
Ingredienser
4 port
Enchiladasås
-
1 burk à 400 ml krossade tomater
-
1 tsk chilipulver
-
1 tsk torkad oregano
-
1 tsk mald spiskummin
-
salt
-
svartpeppar
-
1 msk majsstärkelse
-
1 dl vatten
Indisk färs
-
300 g vegofärs
-
1 st gul lök, finhackad
-
2 st vitlöksklyftor, finhackade
-
1 burk à 400 ml kokosmjölk
-
1 msk gul curry
-
1 dl rostade kokosflingor
-
salt
-
svartpeppar
-
8 st medium tortillabröd