
Italiensk vegetarisk caponatapasta
4 portioner
Det här är en blandning av en smakrik italiensk grönsaksröra, caponata, och en klassisk belugabolognese. Herregud så gott!
Ingredienser
4 port
-
4 portioner pasta
-
1 st gul lök
-
1 st aubergine
-
2 st vitlöksklyftor
-
1 st röd paprika
-
0.5 dl gröna oliver
-
2 msk tomatpuré
-
2 burkar à 400 ml krossade tomater
-
1.5 dl belugalinser
-
1 st grönsaksbuljongtärning
-
1 msk kapris
-
1 msk strösocker
-
1 tsk torkad oregano
-
1 msk rödvinsvinäger
-
salt
-
svartpeppar
Sallad
-
2 påsar à 70 g blandad sallad
-
1 st rödlök
-
2 st tomater
-
50 g krasse eller valfria groddar
Dressing
-
0.5 msk balsamvinäger
-
0.5 tsk dijonsenap
-
0.5 dl olivolja
-
1 tsk torkad oregano
-
salt
-
svartpeppar