
Vegetariska Zucchini- och kokosbollar i gyllene tomatsås
Ingredienser
4 port
Bollar
-
1 kg zucchini
-
2 tsk salt
-
1 st röd chili
-
1 st gul lök
-
4 cm ingefära
-
färsk koriander
-
100 g kokosmjöl
-
1 dl solrosolja
Sås
-
1 st gul lök
-
2 st vitlöksklyftor
-
1 st röd chili
-
2 tsk gurkmeja
-
1 nypa cayennepeppar
-
2 tsk mald spiskummin
-
2 msk olja
-
3 dl kokosmjölk
-
5 st tomat
-
färsk koriander
-
färsk mynta
Gör så här
Receptkreatör

Våga vara veggievore
Att bli vego är en kittlande härlig process. För många börjar det som veggivore, dvs att man äter vego mest hela tiden, medan köttet har fått en avlägsen statistroll på tallriken. Till dessa personer är boken “Våga vara Veggivore” av Cecilia Vikbladh perfekt. Boken innehåller mycket vegetariskt och veganskt, inklusive ett enkelt och säkerligen fantastiskt recept på den allt större favoriten bland vegokött: seitan.
Receptkreatör

Våga vara veggievore
Att bli vego är en kittlande härlig process. För många börjar det som veggivore, dvs att man äter vego mest hela tiden, medan köttet har fått en avlägsen statistroll på tallriken. Till dessa personer är boken “Våga vara Veggivore” av Cecilia Vikbladh perfekt. Boken innehåller mycket vegetariskt och veganskt, inklusive ett enkelt och säkerligen fantastiskt recept på den allt större favoriten bland vegokött: seitan.