Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Billiga veckan v.9

Billiga veckan v.9

Av Mattias

19 februari, 2025

Veckans billiga vegetariska meny frestar med bakad sötpotatis, en krämig röra med belugalinser, indisk citrondal, snabba äppelpajer mm.

Av Mattias

19 februari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk

Måndag:

Recept

Krämiga belugalinser med pitabröd

Belugalinser är vackra, goda och behåller form och konsistens när du kokar dem. Här använder jag dem i en krämig röra med tahini och krossade tomater.

Tisdag:

Recept

Vegansk hot tuna melt

En klassisk matig macka men här i växtbaserad tappning. Den lite syrliga smaken av inlagd sparris påminner om smaken hos tonfisk på burk. Ät gärna ihop med en sallad.

Onsdag:

Recept

Indisk citrondal

Nimbu dal är en indisk dal med frisk smak av citron. Den får även en underbart gul färg som lyser upp på tallriken. Servera gärna med vårt örtiga kavlade tunnbröd - laccha paratha. Recept finns i tipsrutan.

Torsdag:

Recept

Mild majssoppa

Majssoppa är alltid gott, och när den silas av får den en len och mild smak och en slät konsistens som verkligen är oemotståndlig! Smaksätt soppan med ingefära och chili för en värmande kur när du känner dig krasslig.

Fredag:

Recept

Ugnsbakad sötpotatis med svarta bönor

Bakad sötpotatis med svarta bönor är en enkel och gud middag eller lunch. Servera med spenat, persilja och pumpafrön.

Lördag:

Recept

Fried rice med vintergrönsaker

Den här rätten är perfekt att göra om man har rester av kokt ris som står i kylskåpet. Tänk på den som en rispytt där du kan variera lite, ta vad du har och tycker är gott och kanske passa på att bli av med några skruttiga grönsaker som blivit liggande lite för länge i kylskåpet.

Söndag:

Recept

Rostad potatis och kikärter med grekisk sallad

Den här krispigt rostade potatisen och kikärterna toppas med en färgglad grekisk sallad med sälta från både oliver och fetaost. Helt underbar lyx mitt i veckan eller när du har gäster över.

Sött:

Recept

Enkla veganska äppelpajer i mackgrill

Det här är ett lite kul sätt att göra äppelpajer på... i mackgrillen! Fyllda med äppelkompott och vända i kanelsocker.

Publicerad: 19 februari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.