Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Upptäck
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
  • Bli medlem
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Vegos gröna veckomeny v.39

Vegos gröna veckomeny v.39

Av Mattias

18 september, 2025

Testa att göra egna vegetariska vårrullar, en enkel souvlakiplåt med fetast eller billig och mustig bönstroganoff. Ja, eller vår mest grönsaksmaxade vegolasagne.

Av Mattias

18 september, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk

Måndag:

Recept

Vegetariska vårrullar med grönsaker

Vårrullar är enkelt att göra, men kräver såklart lite tid. De här är fyllda med grönsaker, goda med sweet chili-sås eller sojasås.

Tisdag:

Recept

Bolognese med indiska smaker

Italiensk bolognese möter indiska smaker. Ja, en klassisk köttfärssås fast helt vegetarisk och med indiska kryddor.

Onsdag:

Recept

Vegetarisk Bönstroganoff med ris och syrad lök


Klassiska stroganoff fast med champinjoner och svarta bönor. Ah, vi tröttnar aldrig på de här smakerna.



Torsdag:

Recept

Ugnsrostad butternutpumpa med bräserade linser och vinägrett

Oavsett om man är vegan eller inte så älskar man den här rätten. Servera den gärna som ett tillbehör på buffébordet.

Fredag:

Recept

Vegetarisk souvlakiplåt med fetaost

Allt på en plåt! Här grekiska smaker i form av souvlaki, grönsaker, fetaost och tzatziki. Supersmidigt att laga till många!

Lördag:

Recept

Vegansk räksallad (med korv och mos)

Mosbricka med korv. Dubbel special. Ja, oavsett vad det kallas så brukar räksallad vara ett måste för många. Så vi tog fram en vegansk räksallad helt enkelt!

Söndag:

Recept

Vegetarisk lasagne med kronärtskockspesto

En vegetarisk lasagne med en blandning av grönsaker, pesto på kronärtskockor och ett täcke av tomater. Perfekt att laga till många.

Sött:

Recept

Friterade Oreokakor

Frågan är om inte Oreokakor är det ultimata friterade bakverket. Kakorna doppas i en amerikansk pannkakssmet som förhindrar att kakorna smälter. Kombinationen låter kanske konstig, men smakar som en dröm.

Publicerad: 18 september, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.