Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Vegos veckomeny v.48

Vegos veckomeny v.48

Av Mattias

19 november, 2024

Av Mattias

19 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk

Måndag:

Recept

Krämigaste sesamnudlarna

De här nudlarna blir underbart krämiga och fylliga av tahini och kokosmjölk. Röd currypasta ger en kick av smaker.

Tisdag:

Recept

Vegetarisk Dhal med pumpa

Pumpa som är så gott, speciellt under vintern, skänker färg till den här lysande gula grytan med indisk touch.

Onsdag:

Recept

Vegetariskt pepparrots-”kött”

En husmansklassiker med lite sötsyrlig sås och pepprig pepparrot som värmer gott om hösten! Servera med potatis och gärna extra pepparrot att riva över.

Torsdag:

Recept

Champinjonsoppa med vitlöksbröd

Svampsoppa blir en superbillig middag om du använder frysta eller konserverade champinjoner. Du kan även blanda en mix av svampar om du vill lyxa till det. Jag älskar vitlöksbröd och det här är en snabbvariant som jag alltid gör.

Fredag:

Recept

Vegetarisk Kikärtspasta med vodkasås

Den här rätten görs direkt i en gryta eller djup stekpanna vilket är supersmidigt. Det är inte galet mycket kryddor, men tillsammans ger de otroligt mycket smak. Är jag inte så gnällig blandar jag grytan med valfritt tillbehör och fryser in i matlådor, andra gånger håller jag det separat.

Lördag:

Recept

Julig plåt med vegetariska bollar, hasselbackspotatis och pepparrotskräm

Med en formbar vegofärs kan du enkelt göra smarriga vegobollar på ett kick. Här med en blandning av kål, pepparrotskräm, fikon och granatäppelkärnor.

Söndag:

Recept

Vegetarisk korvgryta med saffran

Här har du en korvgryta laddad med smak och vackert rödgul i färgen med smaker av spiskummin, saffran, kokosmjölk och annat gott. Den tar dessutom bara 10 minuter att koka ihop!

Sött:

Recept

Vegansk sockerkaka med saffran

En mjuk och saftig sockerkaka smaksatt med saffran. Helt utan ägg. Jättegod tillsammans med saffransapelsiner.

Publicerad: 19 november, 2024

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.