Portabello kung pao
Ingredienser
4 port
-
2.5 dl jordnötter
-
600 g portabellosvamp
-
olja att steka i
-
5 st vitlöksklyftor
-
3 msk ingefära
-
4 st torkade hela chilifrukter eller 1⁄2–1 msk chiliflakes
-
2 tsk sichuanpeppar
-
1 st paprika
-
6 st salladslökar
-
kokt jasminris
-
chiliflakes
Sås
-
3 msk svart risvinäger
-
3 msk ljus sojasås
-
1 msk sesamolja
-
2 msk strösocker
-
2 tsk potatismjöl
Gör så här
Receptkreatör
Jennie Walldén
Wok, ris, nudlar
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som tiktok-nudlar och krispig tofu med cashewnötter, men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.
Receptkreatör
Jennie Walldén
Wok, ris, nudlar
I "Wok, ris, nudlar" finns asiatiska favoriter som tiktok-nudlar och krispig tofu med cashewnötter, men du får också lära dig att göra egna handdragna nudlar och hur du gör kimchi på bästa sätt.