Måndag: Wok med röd curry

Lagom het men mest smakrik. Fyllig kokosmjölk och röd currypasta gör det här till en riktig favorit.

Tisdag: Grekisk färssås med pasta

Tänk dig en klassisk bolognese fast med grekiska kryddor som kanel och oregano.

Onsdag: Grönproteinlasagne

Jag tog fram en lasagne för alla som vill ha extra protein. Proteinlasagne med sojafärs, linser och tofu.

https://www.vegomagasinet.se/protein-lasagne-40-g-protein-prt

Torsdag: Mungbönscurry

En av mina favoritgrytor med mungbönor. Östafrikanska smaker och en gryta god att äta med bröd.

Fredag: Mustig vinterpanna med svamp

Du kan använda sojabiter, seitan eller rökt tofu till den här mumsiga pannan med svamp.

Lördag: Vegetarisk ”fiskgratäng”

Jepp, samma härliga smak som en fiskgratäng… fast utan fisk. En garanterat succé hos alla.

Söndag: Mexikansk linsgryta

Den här linsgrytan är perfekt helgmat. Generöst med smak och jättegod att servera med avokado, ost, yoghurt och tortillabröd.

Sött: Våra godaste lussebullar

Självklart ska det bakas lussebullar och här kommer vårt favoritrecept. Fluffiga, saftiga och med riktigt mycket saffranssmak.