Annonsör

  • Om oss
  • Kontakt
  • Recept
  • Vegonytt
  • Menyer
  • Äta vego
    • Äta vego – så gör du
    • Vego & Barn
    • Vego & träning
  • Arkiv
  • Rabatter
  • Om oss
  • Kontakt
  • Bli medlem
  • Logga in
Sök
  • Bli medlem
  • Logga in

Hem › Veganska trerätters x 3

Veganska trerätters x 3

Av Mattias

8 februari, 2025

Här kommer tre lyxiga vegetariska trerätters med olika influenser. En lyxigt grön, en med franska smaker och en med mexikanska.

Av Mattias

8 februari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk

Meny 1

Recept

Friterat bröd med tångcaviar, crème fraiche och rödlök

Att fritera bröd är väldigt enkelt men känns så lyxigt. Det här kan vara den perfekta vegetariska förrätten när du vill imponera utan att göra något allt för krångligt.

Recept

Bondbönsbiffar med pistagenötter, polenta och zucchinisallad

De här vackert gröna bondbönsbiffarna serveras med en krämig, örtig, polenta och zucchinisallad med pesto.

Recept

Veganska passionsfruktspajer med bär och kikärtsmaräng

Tänk dig små citronmarängpajer, men istället för citron är det smaken av passionsfrukt. Magiskt! Här toppade med en maräng gjord på kikärtsspad.

Meny 2

Recept

Bruschetta med cashewcrème och confiterad tomat

Det här är en av mina favoritförrätter. När man confiterar tomater maxar man deras smak. Här serveras de på olivoljetstekt bröd och en egen cashewkräm.

Recept

Vegetariska kronärtskocksbiffar med limesås

En av de absolut godaste förrätterna är de är frasiga kronärtskocksbiffarna med limesås. Servera på en skiva rostat bröd eller med en lätt sallad. Vill du äta de här som en varmrätt så passar rostad potatis eller rostade grönsaker jättebra till.

Recept

Flamberade kokoscrêpes med apelsinsås

Den här desserten är inspirerad av franska crêpes Suzette men med en smak av kokos. En lyxig dessert med flamberade pannkakor i en apelsinsås.

Meny 3

Recept

Mexikansk brownie med anchochili, kokoskolasås och kokosbacon

Den här brownien är god som den är, men den skjuts till skyarna när den serveras med tidernas godaste kola­ sås och det märkliga, men å så passande, tillbehöret kokosbacon.

Recept

Taquitos med potatis och karamelliserad lök

Krispiga taqutios är rullar av tortillabröd, här fyllda med en kryddig potatisfyllning. Servera med trevliga tillbehör som guacamole, majssallad och ostsås.

Recept

Black eyed pea-fritters med chipotleaioli

De här potatisbiffarna med black-eye bönorna är underbart krispiga på utsidan. Serveras med chipotleaioli, en fräsch ananassalsa och färsk koriander.

Publicerad: 8 februari, 2025

Dela
Facebook
X
LinkedIn
Kopiera länk
Skriv ut

Signa upp på vårt nyhetsbrev

Bli medlem

Få tillgång till över 5000+ recept, artiklar och vegoguider!

Bli medlem idag

Målet med VEGO är att göra det så himla enkelt för just dig att äta vego. För vegomat är inte krångligt, det är gjort i ett kick och smakar fantastiskt.

  • Recept
  • Vegonytt
  • Veckomenyer
  • Om oss
  • Kontakt

Oxenstiernsgatan 33
114 27 Stockholm

redaktionen@vegomagasinet.se

08-799 62 01

© 2025 Vegomagasinet

Välkommen till Vego!

Denna hemsida använder cookies

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att klicka på "Godkänn alla" får vi bättre statistik, vilket leder till en förbättrad användarupplevelse.

Läs mer om vår integritetspolicy

Nödvändiga
Godkänn alla
Hantera cookies

Hantera cookies

Funktionell

Kategorin "Funktionell" innehåller cookies som är nödvändiga för att vår webbplats ska fungera smidigt och för att förbättra din surfupplevelse. Dessa cookies möjliggör olika funktioner som gör vår webbplats mer användarvänlig och effektiv.

Marknad

Kategorin "Marknad" omfattar cookies som används för att analysera och förbättra våra marknadsföringsinsatser. Dessa cookies hjälper oss att förstå hur du interagerar med vår webbplats och ger oss insikter för att optimera vårt innehåll och våra annonser, för att säkerställa att de är relevanta för dina intressen.

Personlig

Kategorin "Personlig" innehåller cookies som förbättrar användarupplevelsen genom att lagra information om dina preferenser och interaktioner på vår webbplats. Detta gör att vi kan skräddarsy innehåll och rekommendationer efter dina individuella behov, vilket ger en mer personlig och engagerande upplevelse.