Måndag: Enkla nudlar

De här nudlarna har jag gjort så ofta. Du kan enkelt variera med de grönsaker du har hemma.

Tisdag: Färsfylld formfranska

Det här är en riktig barndomsfavorit för mig. Formfranska som fylls med en krämig färs.

Onsdag: Japanska kålpannkakor

Om du gillar kål kommer det här bli en favorit. Superenkla, billiga och fantastiskt goda.

Torsdag: Chili sin carne

En klassiker vi aldrig tröttnar på. Servera med en klick yoghurt och ris. Eller varför inte krispiga nachochips?

Fredag: Tacopastagratäng

En superkrämig och enkel gratäng med tacofärs och sås med yoghurt och salsa. Perfekt att göra matlådor på.

Lördag: Potatisgratäng + bearnaise

Jag kombinerade det bästa jag vet: Potatisgratäng och bearnaisesås. Succé! Servera tillsammans med vegobollar, burgare eller schnitzlar.

Söndag: Restplättar

Perfekta resträtten. Ta de grönsaker och rotfrukter du har över och gör restplättar!

Sött: Chokladbollspannkakor

Som pannkakor… och chokladbollar. I ett! Ett härligt sätt att variera dina pannkakor på.