Måndag: Chilensk gryta med bönor

Matig, mumsig chilensk husmanskost. Ett perfekt sätt att använda vita bönor på.

Tisdag: Empanadas

Snabba empanadas som görs på kyld pizzadeg och fylls med en kryddig färsfyllning med oliver.


Onsdag: Pizza i stekpanna!

Pizza i stekpanna blir så mycket bättre än man tror. Var bara försiktig så att du inte bränner botten.

Torsdag: Krispig Caesarsallad

Det här är min twist på klassikern Caesarsallad. Jag har gjort en krämig valnötsdressing och krispig shiitakebacon.

Fredag: Taco crunchwrap

Crunch wrap är bara ett roligare sätt att äta tacos på. Du viker in allt i ett tortillabröd och steker sedan frasigt.

Lördag: Potatisbullar med kålrot

Om du gillar kålrot är det här ett recept för dig. Som klassiska potatisbullar… fast med kålrot! Som gjort för en klick lingonsylt.

Söndag: Rödvinsgryta med svenska baljväxter

Det finns många svenska baljväxter, bland annat rättviksärten som gör sig toppen i grytor. Här en mustig variant med rödvin.

Dessert: Rödvinssorbet med hallon

På tal om rödvin kommer min favoritsorbet här. En rödvinssorbet med hallon som har knockat alla mina gäster genom åren.