Vego på 21 dagar

Om du vill lära dig att äta mer vego, få inspiration, information och ta del av grymma erbjudanden. Testa den gratis utmaningen ”Vego på 21 dagar” så får du matnyttiga mejl skickade till dig varje dag i 21 dagar. Det är superkul!

Måndag: Krämig pasta med zucchinikräm

Den här krämiga pastan kan du enkelt variera efter de grönsaker du har hemma. En perfekt resträtt!

Tisdag: Kikärtswok med sötsur sås

En billig och enkel sötsur wok du smidigt kan göra på frysta grönsaker. Barnvänlig på köpet!

Onsdag: Ärtfalafel med rödbetsröra

Frysta ärtor är perfekta i en ärtfalafel. Frasig och piggt grön i färgen kan du äta den med en bulgursallad och vitlöksdressing, eller testa den här rödbetsröran.

Torsdag: Fransk löksoppa

En fransk klassiker som inte kostar många kronor. Servera med ett gott bröd.

Fredag: Nasi goreng med ostronskivling

Lyxa till med en favorit från Indonesien. Ketjap manis är en sötare sojasås du enkelt hittar i den asiatiska hyllan.

Lördag: Morotsbollar med jordnötter

De här billiga morotsbollarna kan du äta tillsammans med det mesta. Pasta, rostade rotfrukter, en sallad, i mackan.

Söndag: Vegkorv med skagenröra

Jag älskar korv med bröd, speciellt om de toppas med något riktigt mumsigt. Som skagenröra!

Sött: Rimbobullar med sylt

Det här är sånna bullar som väcker många barndomsminnen. Jag tog rimbobullen ett steg längre och la till sylt i fyllningen.