Måndag: Krämig pastasås med gräslök och vitlök

Den här pastan är klar på några minuter och har smak av gräslök, vitlök och schalottenlök. Servera som den är eller tillsammans med vegoschnitzel eller vegobollar.

Tisdag: Färdiga potatisbullar med indisk twist

Jag älskar frysta potatisbullar. Även om de är goda som de är med lingonsylt blir det något helt magiskt med en indisk touch.

Onsdag: Krämig potatissallad med tahini och kikärter

En av mina favoritpotatissallader med tahini, yoghurt, krispiga grönsaker och kikärter. En måltid i sig!

Torsdag: Vegetarisk tacosoppa

En enkel soppa med vegofärs, smaksatt som de godaste av tacos.

Fredag: Toast med vegobullar och rostad tomatröra

Jag älskar allt med bröd, det är en sån smart genväg till en god och mumsig middag. Här toppade jag den med vegobullar från Färsodlarna, rostad tomatröra och en parmesankräm.

Lördag: Turkiska linsbiffar i salladsblad

Ett för många annorlunda sätt att använda röda linser på, men en turkisk klassiker. Billigt, smakrikt och spännande.

Söndag: Krämig nötpasta med grillade grönsaker

Om du har lite olika nötter kvar i skafferiet kan du mixa ihop dem till en krämig pastasås. Jag gillar att bara steka grönsaker till, inte minst sparris.

Lyxig frukost: Bananscones med choklad

Jag blev själv chockad över hur bra de här sconesen blev. Banan är choklad är för övrigt en favvokombo.