Måndag: Skånska stenkakor

Det kanske inte låter så trevligt men stenkakor är jästa pannkakor som är lika goda till lunch som dessert. Här med stekt äpple till.

Tisdag: Äppeldal med ingefära

Här kommer en fyllig linsgryta med kokosmjölk, milda kryddor och sötma från äpple.

Onsdag: Äppelrisotto

Jag tröttnar aldrig på risotto. Här med rökt tofu och äpple. Krämig och somrig på samma gång.

Torsdag: Mulligatawny

En klassisk brittisk-indisk soppa som kan göras på en rad olika sött. Här är en av våra favoriter.

Fredag: Dallasburgare

Det här var min favoritburgare som liten… och är fortfarande! En kryddig burgare med en coleslaw med äpple och ananas.

Lördag: Vegetarisk ”kyckling”-baguette

Fyll en baguette med den här krämiga curryröran och du har bästa utflyktsmaten!

Söndag: Indisk gryta för 10 kr

En galet billig gryta som inte kostar mer än 10 kr/portionen. Perfekt att frysa in som matlådor.

Dessert: Äppelpaj extra allt

Det här en vegofiering av mästaren Roy Fares maxade äppelpaj. Jag gör den varje gång för den är helt enkelt bättre än alla andra pajer.