Måndag: Enkel morotspasta

En krämig pastarätt som får en vackert orange färg av morot. Om du vill kan du vända ner kokta kikärter för extra protein.

Tisdag: Wrap med currytofu

Det är svårt att sakna på smaker som kokosgrädde, gul curry och jordnötter. Här serveras allt det i ett smidigt tortillabröd.

Onsdag: Pitapizzor med avokadokräm

Pitapizzor är snabba pizzor gjorda på pitabröd. Här toppas de med bland annat en bönkräm med avokado.

Torsdag: Sydfransk saffranssoppa

Vitt vin, saffran, tomat och selleri. Den här soppan smakar sommar som bara den. Perfekt att avnjuta tillsammans med chilirouille och ett gott bröd.

Fredag: Dandan-nudlar

Dandan-nudlar fortsätter att vara en variant. Det är en del ingredienser men slutresultatet blir alltid dånande gott.

Lördag: Mellanösternpanna med broccoli

Allt på en panna är alltid trevligt. Här en mix av kikärter, broccoli, Mellanösternsmaker och en gurk- och melonsallad.

Söndag: Moussaka med belugalinser

En klassisk grekisk moussaka som istället för färs här görs med belugalinser.


Sött: Coffee cake

Den kanske inte ser mycket ut för världen, men det här är en riktig favorit. Sockerkaka med et lager nötter och sedan en smuldeg som topping.