Måndag: Enkla dandan-nudlar

De här nudlarna gör jag så ofta att det nästan är löjligt. Enkla, smakrika och omöjliga att tröttna på.

Tisdag: Ärtbowl med sojastekt svamp

Det här är klassisk ärtsoppa 2.0. En ärtbowl med samma goda smaker, toppad med sojastekt svamp.

Onsdag: Morotspasta

Morötter är billiga och så användsbara. Här använder vi dem i en krämig pastasås.

Torsdag: Indisk svart linssoppa

Indien har många goda linssoppor. Här kommer en variant på deras dal bukhari fast med belugalinser. Servera med naanbröd eller ris.

Fredag: Enkla langos på färdig pizzadeg

Langos är en riktig festivalklassiker som du enkelt kan göra på kyld pizzadeg. Så smidigt och redo att toppas med det du gillar.

Lördag: Mexikanska burgare

Jag älskar att göra burgare från grunden. Det är liksom något annat än färdigköpta. Här en grön burgare maxad med mexikanska smaker.

Söndag: Kimchi fried rice

Det här är min nya vardagsfavorit. Det är några få ingredienser som smakar så mycket. Jag brukar vända ner stekt tofu eller kikärter för protein.

Sött: Blåbärsbullar med mandelmassa

Hur goda!? Vetebullar fyllda med blåbär och mandelmassa. Magiskt mumsiga.