Måndag: Krossad potatis med kantareller och vegofärsbiffar

En av mina favoriter är att krossa och rosta potatis. Här med stekt svamp och biffar smaksatta med rosépeppar. Mums!

Tisdag: Enkel pyttipanna

Pyttipanna kan göras på de flesta rester, här har jag en blandning av rotfrukter och rökt tofu.

Onsdag: Lagom klassisk stroganoff med bönor

Istället för vegokorv används här bönor som serveras i en mustig och fyllig sås. Servera med ris eller pasta.

Torsdag: Örtig ärtsoppa

Ärtsoppa är en ständig favorit och här har vi uppdaterat den med extra örter. Servera tillsammans med ett gott bröd.

Fredag: Järpar med viltsmak och vitlökspotatis

Gör dina egna järpar med kidneybönor och krydda med bland annat enbär och timjan.

Lördag: Belugabolognese med pasta

Ett av våra mest populära recept och en riktig vegoklassiker. Belugalinser tycker jag blir bäst, men även röda eller gröna linser går bra.

Söndag: Klassiska kåldolmar

Kåldolmar kräver lite pill men är alltid så värt besväret. Kungen av husmanskost och jättegod tillsammans med både potatismos och kokt potatis.

Sött: Dammsugarkladdkaka

Kladdkaka i all ära, men korsa den med en dammsugare och du får något helt magiskt.